Kérdése van?

a gyakran ismételt kérdések megválaszolásával már most is segíthetünk

Ha az alábbi kérdések és válaszok nem voltak elégséges információk, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy minden kérdésére válaszolhassunk!

  • Pontosság, megbízhatóság

  • Egyéni igények teljesítése

  • Garanciavállalás

A pergola teteje egyszerre nyújt árnyékot, esővédelmet és fényszabályozást.

A tetőszerkezet lamellákra osztott, amelyek motorikusan elforgathatóak, így a nap besugárzásának irányától függően állíthatunk a dőlésszögükön vagy zárhatjuk össze teljesen.

A nyitott állás lehetővé teszi, hogy szabadon áramoljon be a napfény és a friss levegő, melyek mennyisége és iránya is szabályozható.

Mennyibe kerül egy pergola, kapu, korlát, kerítés?

Ezt a kérdést még nagyságrendileg is nehéz megválaszolni, hiszen nem sorozatgyártott, hanem egyedi termékeket készítünk. Egyediségéből adódóan pedig nagyon sok paraméter befolyásolja a költségeket.

Árajánlatkérésre az árajánlatkérő űrlapon, az info@alusystem.hu e-mail címen vagy a +36-20/232-1876-os telefonszámon keresztül van lehetőség.

Dolgozunk azon, hogy székhelyünkön elkészüljön egy olyan bemutató pergola, amely rendelkezik mindazokkal az attribútumokkal, melyek választ adnak az érdeklődők kérdéseire. Amint elkészülünk vele, online felületeinken hírt adunk róla.

Korábban elkészült projektjeink megtekintésére előzetes egyeztetés útján lehetőség van.

Cégünk egyik legnagyobb előnye a vevőközpontú gondolkodás, az egyedi vásárlói igények kielégítése. Leginkább egyedi termékeket készítünk. Hiszen nincs két egyforma méretű, kialakítású, tulajdonságú ház, építmény, udvar, kert.

Mivel az alumínium nem rozsdásodik és rendkívül ellenálló az időjárási viszontagságokkal szemben, ideértve az esőt, a havat, a szelet és a napsütést, így hosszú élettartam szavatolható az általunk gyártott szerkezeteknek.

  1. Online vagy telefonos ajánlatkérés
  2. Előzetes árajánlat elküldése
  3. Előzetes árajánlat elfogadása megrendelési szándékkal.
  4. Helyszíni felmérés és személyes egyeztetés.
  5. Felmérést követően szükség esetén látványterv elkészítése.
  6. Végleges árajánlat elfogadása, megrendelés.
  7. Előleg bekérése.
  8. Az összeg beérkezését követően a gyártás elindítása.
  9. Szükség esetén az elkészült nyers alkatrészek helyszíni próbája (elsősorban kapuk, kerítések, korlátok esetében).
  10. Az elkészült termékek helyszíni telepítése, szükség esetén elektromos bekötés, beüzemelés.

A helyszíni felmérés az egyik legfontosabb lépés a megrendelőinkkel történő együttműködés során, mely a gyakorlatban az alábbiak szerint történik:

Helyszíni konzultációra abban az esetben kerülhet sor, ha a megrendelő az ajánlatkérésre kapott irányárat méltányosnak találta és kölcsönösen aktuálisnak érezzük a felmérést.  Ilyenkor úgy megyünk ki, hogy nagy valószínűséggel megrendelés lesz a felmérést követően. A helyszíni adottságok figyelembe vételével előfordulhat az is, hogy a felmérés során változtatásokat kell eszközölnünk az előzetes terveken, akár a végső ár összege is módosulhat felfelé vagy akár lefelé.

A tervezési fázis megkezdése előtt az esetek nagy többségében szükségünk van a helyszíni megtekintésre, hogy figyelembe tudjuk venni a helyszín adottságait és azokhoz igazíthassuk az igényeket, elképzeléseket. A helyszíni bejárás egyúttal lehetővé teszi, hogy mérnök által végzett precíz méretezés készüljön, így elkerülhetőek a beépítéskor adódható kellemetlenségek.

Van lehetőség előzetes helyszíni felmérésre is, ennek költsége a megrendelés összegében jóváíródik.

Cégünk az ország teljes területén vállalja bármely termékcsoportjába tartozó projekt kivitelezését.

Az alumínium felhasználása kifejezetten ajánlott olyan helyeken, ahol a korrózióállóság kiemelkedő elvárás, például a kültéri építmények esetében.

Oxigén hatására az alumínium természetes védőoxid bevonatot képez, ezért erősen korrózióálló.

A különböző felületkezelési módok, mint például az eloxálás, porszórás, festés vagy lakkozás még tovább javítják ezt a tulajdonságot és esztétikus megjelenést biztosítanak.

Az alumínium a festék sérülése esetén sem korrodálódik. (Az esetleges későbbi használatból eredő sérülésekhez javítófesték biztosított.)

A C3 bioklimatikus pergolánk télikertek kialakításához is ideális választás a belülről szigetelt lamelláknak, valamint a gumis- és kefés tömítéseknek köszönhetően, így a hűvösebb idő beálltakor sem kell elbúcsúznunk a kertünktől vagy a teraszunktól.

A télikerthez szükséges oldalfalak készíthetőek eltolható, illetve lapozható üvegfalakkal, fix üvegfallal vagy szendvicspanel  és üregkamrás polikarbonát fedéssel.

A helyiség funkciójától függően fűtésrendszerrel egészíthető ki.

A fagyhatárig leásott fix betonalap kialakítása szükséges.

A falra szerelhető pergolák esetében betonkoszorú megléte szükséges.

A helyszíni bejáráskor kollégánk viszi magával a megtekinthető színpalettát, így személyesen kiválasztható a szín.

Alumínium szerkezeteinket a RAL-skála bármely színéből elkészítjük.

Több tényező is befolyásolja az építési időt: függ a pergola méretétől, a szerkezet bonyolultságától, a helyszín specifikációitól és az esetleges egyéb egyedi igényektől. Tapasztalt kollégáink egy kisebb, egyszerűbb pergolát egyetlen nap alatt is készre építenek, míg a nagyobb, összetettebb szerkezetek több napot is igénybe vehetnek.

Az általunk nyújtott alulamellás tetőszerkezet hosszabb élettartamú megoldás, hiszen tartósabb, strapabíróbb és könnyebben tisztán tartható, nem kell félteni a szélsőséges időjárási viszonyoktól (jég, szél, UV-sugárzás), melyek könnyen kárt tehetnek az árnyékoló vásznakban.

Több képes információt szeretne?

Nézze meg referenciáinkat vagy Facebook oldalunkat!

A gyakran ismételt kérdések nem hoztak eredményt? Még több információt talál

A Hírek és újdonságok oldalon