AZ ALUMÍNIUM KORLÁTOK BIZTONSÁGOS OTTHONT VARÁZSOLNAK

Házból otthon, az alumínium korlátok csodája

  • Időtálló megoldás

  • Komplett beltéri acél korlát rendszer

  • Könnyű karbantartás

  • Egy korlát, ami beltérre és kültérre is tökéletes

XVI. kerületi projektünket azért tesszük közkinccsé, mert ebben meg tudjuk mutatni termékpalettánk sokszínűségét, de ennek a referenciának most az alumínium korlátok a témája.

Sikerült egyedi, letisztult és összehangolt dizájnt kölcsönözni egy vadonatúj kertvárosi otthon számára. Generálkivitelező partnerünk keresett meg bennünket egy családi ház befejezésre váró munkálataival kapcsolatban.

A teljes projekt során az alábbi megvalósítandó munkák vártak ránk:

  • Komplett beltéri acél korlát rendszer
  • Kültéri alu korlát rendszer
  • Erkély korlátok lézervágott alu betétlemezekkel
  • Kerítés és kapuk kialakítása lézervágott alu betétlemezekkel
  • Bioklimatikus pergola kialakítása a teraszra

Amit ebben a referenciában bemutatunk, azok az alumínium korlátok. Feladat több szempontból is komplex tervezést és kivitelezést igényelt, melyet ütemezve hajtottunk végre. Az előírások szerint a „lakhatási engedély” megadásához szükséges a beltéri korlátok megléte, ezért ezek megépítése élvezett prioritást.

A beltéri korlátokat követték a kültéri korlátok, majd a kerítés és a kapu, végül még a nyár beköszönte előtt a vágyott pergola is a helyére került, melyről Referenciáink között bővebben is olvashat.

Az alumínium korlátok pálcás kiképzésűek, kül- és beltéren egyaránt megállják a helyüket. A franciaerkélyek esetében saját tervezésű, egyedi lézervágott minta került felhasználásra, amelynek dizánja visszaköszönt a kerítésnél és a gépkocsibeállónál is.

Ha követni szeretné munkáinakt, lájkoljon minket Facebook-on vagy nézze meg további referenciáinkat!

Mivel a családi ház kültéri- és beltéri festése és burkolatai már felkérésünk előtt elkészültek, ezért ezek épségére, megóvására különös figyelmet kellett fordítanunk. Cégünkről általánosságban is elmondható, hogy az állagmegóvás számunkra prioritás, semmilyen megmunkálást (hegesztés, köszörülés stb.) nem végzünk helyben.

Az alumínium korlátok esetében a RAL-színskála most is lehetővé tette az ügyfélnek legjobban tetsző, legmegfelelőbb szín kiválasztását. Ha mi vagyunk a kivitelező, számunkra az is teljesen természetes, hogy a megrendeléshez 3D-s látványtervet is készítünk.