KÖRBEFUTÓ LED-VILÁGÍTÁSSAL A KELLEMES ATMOSZFÉRÁÉRT

Alusystem C3 bioklimatikus pergola Ürömön

  • Forgatható, motorizált lamellák

  • Egyedi LED-világítás

  • Vízelvezetés a lábakba rejtve

  • Gondozásmentes alumíniumból

Egy ürömi család is úgy döntött, hogy az Alusystem C3 bioklimatikus pergola körbefutó LED-világítással a legjobb választás

A teljes Alusystem C3 bioklimatikus pergola szerkezet gondozásmentes, hőkezelt alumíniumból és rozsdamentes elemekből készült.

Ebben a projektben szabadon álló verzió került kialakításra a teraszon, de lehetőség van falhoz rögzített változatra is. Ez utóbbi típus esetében 2-4 vagy többlábas megoldás is elérhető, természetesen ezek önmagukban is robosztus, stabil szerkezetek.

A magasabb esztétika elérése érdekében a lamellákat működtető motor és -vezérlés rejtetten került beépítésre, továbbá a csavarozási pontokat is elrejtettük.

A csapadék továbbítását ennél a projektnél is a lábakban történő elvezetéssel oldottuk meg, ahogyan az ennek a termékcsoportnak is a sajátossága.

Eső- és szélérzékelő szenzorokkal szereltük fel a pergolát, így a forgó lamellák személyes jelenlét- és vezérlés nélkül bezárulnak, ha szélsőséges időjárást detektálnak.

Az erős, masszív alumínium szerkezet magas fokú víz- és hóterhelést bír el.

A megrendelő kérésére olyan egyedi LED-világítást építettünk be, amely otthonos, meleg fényekkel árasztja el az elkészült pergolát, így teremtve meg a kellemes atmoszférát.

Ez a termékcsoport azért is rendkívül népszerű, mert a felhasználói igényekhez alkalmazkodva tovább bővíthető funkcionális és kényelmi elemekkel, mint a fűtés- vagy hangrendszer, ZIP-árnyékoló, elhúzható oldalsó üvegfalak.

Az Alusystem C3 bioklimatikus pergola prémium kategóriát képvisel a pergolák piacán, hiszen masszív, strapabíró és kiállja az idő próbáját. Ha felkeltettük érdeklődését termékünk iránt, még több információ ITT érhető el.

Elkészült projektjeink között keresse további Alusystem C3 bioklimatikus pergoláinkat Facebook oldalunkon és Instagram oldalunkon is!